syed azhar's FotoPage

By: syed azhar syed ab rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-May-2009 03:14 Email | Share | | Bookmark
Sukan Staff UniKL 2009

 
 
 
View all 33 photos...
Alhamdullilah, sukan staff UniKL telah selamat berakhir. Kali ini MICET mendapat tempat ketiga keseluruhan. Pencapaian yang baik jika dibandingkan 2 taun lepas. MICET mendapat emas dalam acara bola tampar. Dan salah seorang pemainnya adalah aku. . Thanks and congrat pada yang lain. Sukan staff kali ini berlangsung di UniKL MIAT, Kulim, Kedah. Anyway enjoys the photo


Thursday, 14-May-2009 05:56 Email | Share | | Bookmark
Industrial Visit to Kertih and Gebeng 2009

 
 
 
View all 36 photos...
Actually, aku baru saja balik dari visit ini semalam. Masih penat lagi. Tapi, aku x sabar nak upload gambr semasa lawatan ini. Kali ini aku dan rombongan telah berjaya melakukan lawatan di beberapa buah petrochemical company di sekitar Kertih dan Gebeng. Thanks for the Ethylene/Polyethylene Sdn Bhd, BP Petronas Acetyl Sdn Bhd, Petronas Ammonia Sdn Bhd, Petronas Vinyl Chloride (M) Sdn Bhd, Central Emergency Facility Services (CEFS) dan BP Chemical Sdn Bhd. Kami semua menginap di Ulek Beach Resort (staff) dan Mayang Sari Resort (pelajar). Best resort but bad on the services.


Sunday, 19-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bowling Piala X-plorasi

 
 
 
View all 30 photos...
This time Kelab X-plorsai telah menganjurkan kejohanan bowling di Ampang Bowl sempena kepulangan aku dari belajar. Seperti yang telah dijanjikan kepada mereka, aku telah sponsor semua hadiah pada kejohanan tersebut termasuklah piala pusingan. Semua peserta telah menunjukkan skill masing-masing untuk membawa pulang hadiah yang lumayan. Keseluruhannya kejohanan ini masih menarik minat pelajar walapun tinggal seminggu lagi untuk exam.


Friday, 3-Apr-2009 04:39 Email | Share | | Bookmark
Scientific Xpedition-Tasek Bera

 
 
 
View all 31 photos...
Kali ni, aku dipelawa oleh Dept Bioprocess untuk menjaga pelajar mereka semasa membuat expedisi kajian di Tasek Bera. Memamng best kat sana. Jumpa masyarakat orang asli yang sememangnya mendiami kawasan tersebut. Kajian ini dijalankan dengan kerjasama RAMSAR (jabatan yang menjaga kawasan tanah lembab yang berkepentingan tinggi). Nak cerita lebih, dah takde idea....so enjoy the foto. Foto ihsan Cik Diana (lecturer bioprocess dept).


Friday, 30-Jan-2009 03:24 Email | Share | | Bookmark
Kursus Asas Kayak, Kem dR Forest, Chichin, Melaka

 
 
 
View all 36 photos...
This time aku bw student untuk ambil kursus asa kayak di tasik Biru, Chinchin, Melaka. seramai 42 orang student telah menyertai kem ini. Pelbagai ragam student dapat aku sksikan terutama yang jenis takut air. Yang paling best ams abuat water confident, ramai yang menangis sebab takut lemas. Padahal mereka boleh melalukannya. Yang lain adalah berenang sampai membawa kayak ke seberang tasik. Penat...tapi semua telah berjaya melaukukannya. Tahniah buat semua !!!. Abis ajer kem ni, semua dah berubah warna kulit...ader yang dah sun burn...malah ader yang telah 'bersalin" kulit. hehehe.kelakar rasanyer.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net